Hoppa till innehåll

Intresseanmälan till IT

För oss är det viktigt att få rätt kompetens till vår IT-avdelning. Finns det ingen tjänst som passar just nu? Då kan du skicka in en intresseanmälan till oss!

Så jobbar vi med intresseanmälan på IT

Vi går löpande igenom de intresseanmälningar vi får in. Om vi bedömer att din profil matchar IT-avdelningens kompetensbehov kommer vi att kontakta dig. Eftersom vi utannonserar alla anställningar kommer du att behöva söka det lediga jobbet när det annonseras ut. Att göra en intresseanmälan är inte detsamma som att skicka in en ansökan till en utannonserad anställning.

Vi söker

Vi söker utvecklare, arkitekter, tekniker och IT-specialister. Vi behöver även förstärka metodstöd för samtliga delar inom agil systemutveckling. Vi söker IT-kompetens till våra kontor i Sundsvall, Göteborg, Lund och Linköping, med stora möjligheter till distansarbete.

Vi söker personer som har relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom IT-området. Det nära samarbetet med verksamheten gör att samarbetsförmåga, flexibilitet och förändringsbenägenhet är viktiga egenskaper. Som följer med i teknikutvecklingen, är nyfikna och vill hela tiden lära nytt.

Våra program

Inom vår systemutveckling använder vi distribuerad mikrotjänstearkitektur, containerplattform, Java, JavaScript-ramverk, MQ, .Net, och SpringBoot. Vi jobbar både med egenutvecklade system och standardsystem.

Generösa förmåner och stor flexibilitet

Hos oss finns inget tak för distansarbete. Det kommer du och din chef överens om utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. På samma sätt är arbetstiderna flexibla vilket underlättar livspusslet. Vi vill att våra medarbetare ska må bra. Det är viktigt för oss att du får vara helt ledig när du är det och känner att du kan vabba och vara sjuk vid behov. Alla anställda har också generösa förmåner, till exempel minst 28 dagars semester.

Spännande uppdrag

Vi har fått flera spännande uppdrag som innebär IT-utveckling. Samtidigt ska befintliga system underhållas och förbättras för att möta ökade förväntningar på service från kunderna.

– Vi jobbar med kunden i fokus på riktigt. Här finns inget bakomliggande mål att tjäna pengar. Vi skapar möjligheter för människor att förverkliga sina drömmar och mål, varje dag, säger Magnus Edlund, avdelningschef IT.

Uppdaterad: 2023-08-16
Hjälpte den här sidan dig?